Werken bij

Onze cultuur is ons succes

 


Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt. En onze waarden:
verbondenheid, vertrouwen, nieuwsgierigheid en verwondering consistent uitdraagt. Ze beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. 

Bij SKO West-Friesland is ons vertrekpunt werken vanuit de bedoeling. Daardoor kunnen we de onderwijs verschuiving tot stand brengen die wij voor ogen hebben, van aanbod- en opbrengstgericht naar vraag- en ontwikkelingsgericht en steeds weer kritisch naar jezelf kijken.

Openstaande vacatures Visie

De rol van onze leerkrachten

Samen met jou werken wij aan hoogwaardig en betekenisvol onderwijs. Het onderwijs is zo afgestemd op de leerlingen dat elke leerling door jou wordt uitgedaagd om te laten zien wat ze kunnen. Ons uitgangspunt is niet wat een leerling minimaal moet, maar wat hij maximaal kan bereiken. Samen met het schoolteam creëer je een rijke leeromgeving. Pakkend onderwijs prikkelt met betekenisvolle leeractiviteiten de natuurlijke nieuwsgierigheid van leerlingen en nodigt hen zo uit tot leren en presteren. Het leidt dus per definitie tot maatwerk. Leerkracht en leerling trekken samen op.

 

LIO-vacatures ( zie ook pagina "over ons")

"Wist je dat..."

… er in het najaar van 2021 het werkbelevingsonderzoek is uitgevoerd binnen ons schoolbestuur. Dit resulteerde voor SKO West-Friesland in een landelijke top drie ranking voor de medewerkerbeleving-award van Integron. 94% van onze medewerkers beveelt ons aan als werkgever en de helft hiervan waardeert dit met het cijfer 9 of een 10. Medewerkers waarderen bij SKO West-Friesland dat er echt wordt geïnvesteerd in hun ontwikkeling. En ervaren een collegiale sfeer op onze scholen.

Natuurlijk hebben we ook verbeterpunten uit het onderzoek opgehaald. Zoals overal in het onderwijs wordt de werkdruk als hoog ervaren. Daarnaast willen onze medewerkers graag dat scholen onderling meer met elkaar delen. We zijn hiermee aan de slag gegaan en zijn onder andere gestart met het initiëren van diverse onderwijs cafés.

Herken jij jezelf?

Wij staan altijd open voor nieuwe onderwijsprofessionals en bieden hen meer dan alleen een baan: we bieden een carrière en ontwikkelingsmogelijkheden die daarbij komen kijken. Bekijk de onderstaande vacatures of neem vrijblijvend contact op met onze senior HR adviseur, Ingrid Stapel, voor een kennismaking!

Neem contact op!

Vacatures

Ben jij de collega die graag de samenwerking op zoekt in de onderbouw?

De Jozefschool Medemblik zoekt per 1 augustus een leerkracht voor groep 3 op donderdag en vrijdag (WTF 0,40)

Bekijk vacature

Wil je onderdeel uitmaken van ons team

Meld je aan en ontvang als eerste alle nieuwe vacatures in je mailbox!


Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.